Home / archiefcentraal / nieuwe computercursussen bij swaenewoerd

nieuwe computercursussen bij swaenewoerd

Het Dienstencentrum Swaenewoerd in Raalte start na de zomervakantie met een nieuwe reeks computercursussen in het Senioren Internetcafé. De computercursus is een mooie gelegenheid om samen met anderen in een gezellige sfeer kennis te maken met de computer. Elke groep bestaat uit maximaal zes deelnemers.

Lijkt het je ook zo leuk om eens via de computer contact te hebben met een ver familielid, informatie op te zoeken op internet of een brief te maken op de computer? Wil je ook meer weten over e-mailen, internetten, tekstverwerken of het bewerken van foto’s? Schrijf je dan snel in, want de eerste cursus begint alweer op maandag 1 september.

Alle aangeboden computercursussen bestaan uit acht lessen en de kosten bedragen per cursus 60 euro. De cursus fotobewerking daarentegen kost 65 euro. Het cursusbedrag is inclusief kopje koffie per les, lesmateriaal en software (fotobewerking) Het inschrijfformulier is verkrijgbaar bij de balie van Swaenewoerd in Raalte. Voor meer informatie kun je bellen met Paul Overmars (0572-345678) of mailen naar p.overmars@zorggroepraalte.nl.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.