nieuwe appartementen heeten in verkoop

Het oude pand (voormalig Chinees restaurant) op de hoek van de Holterweg en de Dorpsstraat in Heeten moet weliswaar nog worden gesloopt, maar desondanks start volgende week al wel de verkoop van de nieuw te bouwen appartementen op die locatie. Om precies te zijn start de verkoop op donderdag 29 mei tijdens een inloopavond bij Café Bosgoed in Heeten.

Het nieuwe appartementencomplex – dat ‘De Barones’ gaat heten – bestaat straks uit tien appartementen. Drie op de begane grond, vijf op de eerste verdieping en nog eens twee penthouses daar weer bovenop. Het parkeren wordt opgenomen op eigen terrein. De drie-kamerappartementen hebben een oppervlakte van ongeveer honderd vierkante meter. De penthouses zijn een stuk groter.

“Het wordt een markant gebouw op een aansprekende plek en zal mede door zijn vormgeving en kleurstelling een verrijking zijn voor Heeten”, aldus projectcoördinator Richard Beusink van Thoma Makelaars uit Deventer, die verder laat weten dat het oude pand op de hoek van de Holterweg/Dorpsstraat zeer binnenkort wordt gesloopt. “En daarna wordt er meteen gestart met de nieuwbouw, waarvoor ruim een jaar tijd nodig is. Dus de eerste appartementen worden het derde of vierde kwartaal van 2009 opgeleverd.”

De speciale inloopavond voor het nieuwe appartementencomplex begint donderdag 29 mei om 18.30 uur en wordt begeleid door Thoma Makelaars uit Deventer. Bekijk voor de prijzen van de appartementen alvast deze flyer, waarop tevens valt te lezen dat je bij aankoop van één van de appartementen in ‘De Barones’ een gratis interieuradvies (ter waarde van 2.500 euro) cadeau krijgt van woninginrichter Boerhof Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.