Home / archiefcentraal / nieuwe aanblik voor terras de zwaan

nieuwe aanblik voor terras de zwaan

Het terras van Hotel Restaurant De Zwaan in Raalte heeft sinds kort een nieuwe uitstraling. De timing voor de kleine metamorfose van het terras was voortreffelijk, want de afgelopen week kon je bij het etablissement aan de Kerkstraat – met dank aan de weergoden – al volop genieten. De grote zwartgekleurde parasols geven het terras van De Zwaan een nieuwe en sfeervolle aanblik. Bovendien sluiten de parasols goed aan bij de loungesets.

Lees ook

Raalte vraagt om mening over fietsnetwerk

RAALTE – De gemeente Raalte wil het gebruik van de fiets meer stimuleren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.