nieuw logo onthuld op 74e verjaardag sdol

Samenspel Doet Overwinnen Luttenberg (SDOL) heeft een nieuw logo. De vereniging bestaat 74 jaar en heeft dat zaterdag gevierd met al haar leden. Als verjaardagscadeau heeft oud SDOL-speler Louis Klomp de club een nieuw logo geschonken, maar er was natuurlijk veel meer te beleven tijdens de viering van het 74-jarig bestaan van de club. Ook dit jaar werd ter afsluiting van het seizoen namelijk een onderling toernooi gehouden.

Op het sportpark aan de Heuvelweg in Luttenberg was het zaterdag een drukte van jewelste. ’s Ochtends waren de allerkleinsten van zowel de handbal als de voetbal druk in de weer met onderlinge spelletjes, terwijl ’s middags de iets oudere jeugd kwam opdraven. Na afloop van het jeugdtoernooi stond de supportersclub uiteraard klaar met gratis patat en frikadellen, waarna de jeugdleden met voldoening huiswaarts keerden.

Aan het begin van de avond waren de oudere leden aan de beurt, zodat de hele SDOL-familie uiteindelijk goed aan bod kwam. Ook de senioren speelden een onderling toernooi, dat deels in het teken stond van het afscheid van hoofdtrainer Dick Roeterd. De voorzitter bedankte hem voor zijn inzet in de afgelopen drie jaar en overhandigde hem een seizoenskaart voor het leven. Tevens werd hem een envelop aangereikt.

Ter viering van de 74e verjaardag werd er aansluitend een nieuw logo voor SDOL onthuld, ontworpen door oud SDOL-speler Louis Klomp. Henk Temmink kreeg de eer om het nieuwe logo, waarbij handbal en voetbal wederom krachtig gecombineerd zijn, voor het eerst aan de leden te tonen. De avond werd vervolgens voortgezet onder het genot van een barbecue en de nodige (alcoholische) drankjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.