nieuw hoftheaterseizoen lijkt al succesvol

Een vooruitblik op de agenda van het Hoftheater voor volgend seizoen leert nu al dat het vast weer een bijzonder seizoen wordt. Zo staat Ge Reijnders op 27 september op de planken samen met St. Caecilia. En komt Hans Dorrestijn voor zijn laatste rondje door het land op 11 oktober ook naar Raalte.

Hans Sibbel, ofwel Lebbis van Lebbis en Jansen, komt in oktober. En Jan Jaap van der Wal heeft nog een optreden goed te maken, want dit jaar was zijn programma nog niet af. Op 24 oktober moet het in elk geval klaar zijn. Flairck en Jörgen Raymann zien we ook staan in de nieuwe programmagids. En het shantykorenfestival heeft naast zaterdag 22 november ook de vrijdag er voor maar geboekt. Voor als de kaartjes snel uitverkocht zijn.

Seth Gaaikema staat op de lijst. Het Wolga Kozakkenkoor, Jan Vayne, Jeroen van Merwijk, Niet Schieten, Pater Moeskroen, Het Groot Niet te Vermijden-theater… Je kunt de verschillende programma’s nog niet boeken. De mensen van het Hoftheater geven onder meer via deze site wel aan wanneer het zover is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.