Home / archiefcentraal / netto resultaat van 87 miljoen voor rova

netto resultaat van 87 miljoen voor rova

Afvalverwerker ROVA heeft deze week het jaarverslag 2007 aan haar aandeelhouders gepresenteerd. De organisatie sloot het afgelopen jaar af met een netto resultaat van 8,7 miljoen euro. De omzet steeg met vier procent naar ruim 63 miljoen euro. De winst wordt in de vorm van dividend aan de deelnemende gemeenten uitgekeerd. Ook wordt een deel van de winst ingezet voor een duurzame bedrijfsvoering. Voor het lopende boekjaar 2008 heeft ROVA de tarieven al met 8 euro per huisaansluiting verlaagd.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.