muzikaal programma lemelerveld rond

Dat Jeroen van der Boom en Peter Koelewijn komen optreden was al een tijdje bekend, maar ook de rest van het muzikale programma voor de feesttent tijdens de Lemelerveldse feestweek is nu rond. Het programma is wederom breed van opzet en op verschillende doelgroepen gericht. Er zijn vanzelfsprekend weer veel nationale toppers en er komt opnieuw een band uit het buitenland.

De feestweek start op zaterdag 2 augustus met ‘Lemelerveld on Stage’. Daar laten Lemelerveldse artiesten op het podium van Sukerbietenland hun kunsten zien. Aanmelden is nog mogelijk via info@feestweeklemelerveld.nl. Vanwege de grote belangstelling van ook jongere talenten is de leeftijd voor deelname aangepast naar minimaal twaalf jaar. Vanaf 22.00 uur is er ‘Goud van Oud’ met de band Clearwater.

Na het dahliacorso is er op dinsdag 7 augustus een optreden van Peter Koelewijn. Deze ‘koning van de Rock ‘n Roll in Nederland’ zingt dan uit bijna vijftig jaar hits zoals ‘Kom van dat dak af’, ‘Angeline’ en ‘Mij oh mij’. De toegang voor dit optreden is gratis!

Op woensdag staat het muzikale hoogtepunt gepland met een optreden van Jeroen van der Boom. Deze topentertainer zal dan samen met een live band zingen en spelen. De band bestaat uit topmusici die ook spelen in de band van Marco Borsato. Traditioneel wordt op woensdagmiddag ook weer Lenferinks Droomfeest georganiseerd. Dit feest is voor mensen met een verstandelijke beperking.

Donderdag is het tijd voor onvervalste boerenrock. Dé Normaal Coverband, onder aanvoering van Hendrik Jan Bökkers, speelt dan muziek uit de vroegere jaren van Normaal. Nadat op vrijdagmiddag vijf shantykoren hebben gespeeld en gezongen in de feesttent, is het op vrijdagavond tijd voor Undercover. Deze rock classic coverband speelt muziek uit de Top 100 zoals U2, Metallica en Bon Jovi.

Zaterdag 9 augustus wordt het muzikale programma in de feestweek afgesloten met een optreden van Melrose. Deze populaire topband zorgt met acts en geweldige muziek voor een daverend slot van de Feestweek Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.