musical de jantjes van rat in premiere

De musical ‘de Jantjes’, uitgevoerd door het Raalter Ambtenaren Toneel (RAT), is in première gegaan. Donderdagavond konden de bezoekers in het Hoftheater in Raalte genieten van vrolijke meezingers, een echte orgeldraaier en in sommige gevallen een onvervalst Amsterdams accent. Wie dit gemist heeft, krijgt zaterdagavond een herkansing, want dan is de musical wederom in het Hoftheater te zien.

De musical gaat over een drietal ‘Jantjes’ (matrozen) die na hun diensttijd bijtekenen voor zes jaar in Oost-Indië. Daarvoor moeten ze hun geliefde Amsterdam de rug toekeren. Na zes jaar komen ze terug in de hoofdstad en dan blijkt er veel veranderd te zijn. Het verhaal speelt zich vervolgens grotendeels af in de Amsterdamse Jordaan tijdens het begin van de 20e eeuw. Onder regie van Sylvia van Raaij werd er tijdens de première in ieder geval met veel enthousiasme geacteerd en gezongen.

Zaterdagavond om 20.00 uur is de tweede en tevens laatste voorstelling van ‘de Jantjes’. De kaartjes van 7,50 euro zijn nog te koop aan de zaal van het Hoftheater.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.