Home / archiefcentraal / modelvaart olst vandaag nog te bezoeken

modelvaart olst vandaag nog te bezoeken

Het vaarweekend dat jaarlijks georganiseerd wordt door OMBC (Olster Modelbouw Club) is zaterdagochtend om 10.00 uur zonnig en warm van start gegaan. Vanuit vele uithoeken van Nederland is men dit weekend aanwezig. Den Helder, Flevoland, Olst, Zwolle, Almelo, Nieuwegein en uit nog meer plaatsen waar de vaarders vandaan komen voor dit landelijk bekende vaarweekend.

Voorlichter Johan Starink van OMBC is blij en verheugd dat zo’n kleine vereniging mede dankzij de sponsors elk jaar weer een vaarweekend kan organiseren. Dit jaar is het de negentiende keer en wederom wordt er gevaren op de Kortrickvijver, aan de Patrijs in Olst. Naast het jaarlijkse vaarweekend is OMBC ook, bij zeer mooi weer (boven de 20 graden), op de woensdagen vaak te vinden aan de Kortrickvijver.

Het vaarweekend duurt nog tot vanmiddag 16.00 uur en iedereen is uiteraard welkom. Volgend jaar organiseert OMBC voor de twintigste keer het jaarlijkse vaarweekend. Dit belooft nog groter en nog feestelijker uit te pakken.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.