met mindmapping informatie zo op een rijtje

Mindmappen is een handige manier om informatie te ordenen. Het lijkt een beetje op de manier waarop hersenen gegevens opslaan en daardoor werkt het erg goed. RT-praktijk Obalo in Raalte geeft een een-daagse mindmap training, waarin cursisten leren om gedachten en allerlei informatie in kaart te brengen met een mindmap. Er is niet veel voor nodig: een paar gekleurde pennen, papier en wat oefening.

De cursisten kunnen meteen thuis of op het werk profiteren van de tijd die het scheelt bij allerlei activiteiten. Zo is het te gebruiken om vergaderingen voor te bereiden, plannen en verslagen te schrijven en bijvoorbeeld een buurtfeest te organiseren. Het wordt vooral veel ingezet bij het leren.

In deze training ligt de aandacht vooral op het praktische: Aan het eind van de dag weet je goed hoe je mindmaps maakt en waar je ze bij kunt gebruiken. Een beetje theorie zorgt ervoor dat je ook weet waarom het werkt. Want als je ervan overtuigd bent dat het werkt, nemen je hersenen het allemaal beter op. Een mindmap is op elk gebied in je leven te gebruiken, waar het maar nodig is om beter te leren, onthouden en helder te denken. Om daarna ook nog te leren mindmappen op de computer kan men kiezen voor een extra lesochtend.

De duur van de cursus is één dag van 9.45 tot 16.45 uur en dan eventueel een extra ochtend van 9.15 tot 12.00 uur. De cursus is te volgen op 12 juni en 19 juni. De praktijk huist aan de Schapenstraat 22 in Raalte. Meer informatie kun je vinden op staging2.obalo.nl. Opgeven kan door een mail te sturen naar rt@obalo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.