Home / archiefcentraal / makers van fansite maaike jansen in actie

makers van fansite maaike jansen in actie

De makers van de fansite van popstar Maaike Jansen uit Raalte zijn een eigen actie gestart. Natascha, Denise, Lara en Tamara zijn het namelijk niet eens met het feit dat de nieuwe single van Maaike niet in de Top 100 staat en roepen daarom alle fans op om het nummer ‘Everything I’ve Got’ te downloaden.

Dat downloaden kan uiteraard via www.maaikefansite.com. “Als nou heel veel mensen het nummer downloaden, dan keert Maaike ongetwijfeld weer terug in de Top 100. Want laten we eerlijk zijn, in die lijst hoort ze natuurlijk absoluut thuis”, aldus Tamara Bernard namens de fansite, waarop nagenoeg alles over Maaike Jansen valt te lezen.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.