Home / archiefcentraal / maaike jansen te gast bij eddybeckernl

maaike jansen te gast bij eddybeckernl

Daarin promoot hij regelmatig de nog prille carrière van de Raalter zangeres.

Eddy Becker moet niet verward worden met de Eddy Becker die in de jaren zeventig furore maakte als deejay bij Veronica. Ook zijn beiden geen familie of bekenden van elkaar. “Leuk detail hieraan is wel dat ik de enige echte Eddy Becker ben”, zegt Becker op zijn eigen website. “Die andere Eddy Becker heet in het echt Eddy de Beuker. Ik ben dus op geen enkele wijze aan hem verbonden.”

RTV Raalte radio is te beluisteren op de kabel op 104.1 FM, in de ether op 105.1 FM en via www.rtvraalte.nl. Na afloop van het radioprogramma wordt de jeugdspeelfilm ‘Ertegenaan’ volledig uitgezonden bij dezelfde omroep. Dat is voor het eerst, want eerder is de film alleen in losse afleveringen getoond. Het tv-kanaal van de omroep is in de regio via de kabel te ontvangen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.