lenters na val niet van start in eemshaven

Coureur Rik Lenters kwam zaterdag aan het einde van de tweede training zwaar ten val en liep daarbij een blessure op aan zijn pols.

“Ik wilde nog even een rondje flink aanzetten om mijn tijd te verbeteren, maar toen ging het helaas mis”, vertelt een teleurgestelde Lenters van het raceteam uit Lemelerveld. “Bij het aanremmen voor de eerste bocht kwam ik al niet goed uit. En daarna ging ik te vroeg op het gas, waardoor ik voorover van de motor af vloog.” De coureur beschadigde daarbij zijn pols te veel, om op zondag te kunnen rijden. Samen met de dokter en het team besloot Rik Lenters zondagochtend dan ook om niet te starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.