lenters komt duidelijk kracht tekort in oss

Het Lemelerveldse Serco Racingteam heeft afgelopen weekeinde in Oss al haar vierde race van het ONK in de Dutch Superbikes gereden. Coureur Rik Lenters ondervond daarbij echter nog wel wat hinder van zijn val van vorige week in Eemshaven. Met een dertiende plek is de formatie uit Lemelerveld dan ook erg tevreden, aangezien Lenters duidelijk nog kracht tekort kwam.

Op het stratencircuit van Oss mocht Lenters vanaf een twaalfde positie starten. In de wedstrijd kende hij een sterke beginfase, resulterend in een tiende plek na de eerste paar ronden. Naarmate de race vorderde moest hij echter toch meer plekken prijsgeven, omdat hij naar eigen zeggen teveel last ondervond van zijn linker pols en schouder. Uiteindelijk finishte hij als dertiende.

“Ik was er eigenlijk van tevoren al wel een beetje bang voor”, sprak de coureur na afloop. “In de training kon ik mij nog een beetje sparen, maar in de wedstrijd moest ik natuurlijk alle zestien ronden achter elkaar vol aan de bak. In de laatste vier was het echt afzien en toen ik over de finish kwam was ik helemaal kapot.”

Over twee weken zoeken is het Serco Racingteam actief in Hengelo (Gelderland). Rik heeft nu dus twee weken de tijd om weer helemaal in topconditie te komen. Voor meer nieuws en de laatste ontwikkelingen van het Lemelerveldse team kijk je ook op staging2.sercoracingteam.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.