lenters in de top tien in gelderse hengelo

Motorcoureur Rik Lenters van het Serco Racingteam uit Lemelerveld is afgelopen weekend tijdens de races in het Gelderse Hengelo op een tiende plek geëindigd. Met prima racecondities en onder toeziend oog van zo’n honderd eigen sponsoren/supporters was het een prachtig raceweekend.

Lenters kwalificeerde zich na twee trainingen op zaterdag als twaalfde. Een dag later ging hij tijdens de race goed van start. Na één ronde kwam hij als achtste door en hield die positie ook lange tijd vast. Maar helaas moest hij in de slotfase nog twee plaatsjes inleveren. “We zijn zeer tevreden met deze prestaitie”, aldus het team. “De doelstelling om mee te strijden in de top tien is hiermee gehaald, waarbij we hopen om deze lijn de komende races vast te kunnen houden.” De volgende race is op zondag 1 juni op het circuit van Assen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.