Home / archiefcentraal / leden polyhymnia naar festival vroomshoop

leden polyhymnia naar festival vroomshoop

De mini- en majorettes van de Lemelerveldse muziekvereniging Polyhymnia vertrekken zaterdag naar Vroomshoop om daar deel te nemen aan een festival. Ook het tamboerkorps doet mee aan het evenement, dat wordt georganiseerd door de plaatselijke muziekvereniging De Harmonie.

De mini- en majorettes hebben in totaal vier verschillende shows ingestudeerd en zullen zaterdag vanaf 13.30 uur te bewonderen zijn in sporthal De Stobbe in Vroomshoop. De trommelaars maken omstreeks 15.30 uur hun opwachting. Zij benutten dit festival als voorbereiding op een concours dat op 4 oktober wordt gehouden in Enschede. Aan het einde van het evenement, zo rond 16.30 uur, is er een straatparade gepland waaraan alle festivaldeelnemers meedoen.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.