leden polyhymnia naar festival vroomshoop

De mini- en majorettes van de Lemelerveldse muziekvereniging Polyhymnia vertrekken zaterdag naar Vroomshoop om daar deel te nemen aan een festival. Ook het tamboerkorps doet mee aan het evenement, dat wordt georganiseerd door de plaatselijke muziekvereniging De Harmonie.

De mini- en majorettes hebben in totaal vier verschillende shows ingestudeerd en zullen zaterdag vanaf 13.30 uur te bewonderen zijn in sporthal De Stobbe in Vroomshoop. De trommelaars maken omstreeks 15.30 uur hun opwachting. Zij benutten dit festival als voorbereiding op een concours dat op 4 oktober wordt gehouden in Enschede. Aan het einde van het evenement, zo rond 16.30 uur, is er een straatparade gepland waaraan alle festivaldeelnemers meedoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.