kwiek geeft clinic beachhandbal in zwolle

De dames van de eerste selectie van GIBO Groep Kwiek geven binnenkort een demonstratie beachhandbal in Zwolle. Op dinsdagavond 27 mei zijn zij te gast op Sportcentrum de Pelikaan. Hier wordt de eerste beachsportaccommodatie van Nederland geopend. Vanaf 13.00 uur zullen er ieder uur demonstraties van verschillende beachsporten gegeven worden. Kwiek is van 19.00 tot 20.00 uur aan de beurt, de toegang is gratis.

Kwiek-speelster Sharina van Dort zal niet deelnemen aan de demonstratie. Zij is door bondscoach Röttger openomen in de voorlopige selectie voor de twee EK-kwalificatiewedstrijden tegen Servië. In aanloop naar die tweekamp speelt het Nederlandse team twee oefenduels tegen Slovenië. Die worden gespeeld op maandag 26 mei in Doetinchem en op dinsdag 27 mei in Arnhem.

Van de selectie van achttien dames vallen er uiteindelijk twee speelsters af voordat het team zich voor het Europees kampioenschap probeert te kwalificeren. Op zaterdag 31 mei om 16.00 uur speelt Nederland eerst thuis in het Topsportcentrum Rotterdam. De week erna volgt de return in Servië. Het EK wordt later dit jaar, begin december, gehouden in Macedonië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.