kunstwerk langs overijssels kanaal vernield

Eén van de kunstwerken langs het Overijssels Kanaal is in de nacht van vrijdag op zaterdag vernield. Het gaat om het werk van Wanda Schaap uit Heino, de witte mannen die met een schop langs het kanaal aan het graven zijn. Het beeld staat ter hoogte van het viaduct bij MBI. Twee werkmannen met spade zijn doormidden geslagen en in het kanaal gegooid.

Er is aangifte van gedaan bij de politie. De vermoedelijke daders hebben bewijsmateriaal achtergelaten, een wit sportshirt (Adidas) en een blauw sportbroekje (Adidas). Langs het kanaal staan kunstwerken in verband met Cult 2008 en het jarige Overijssels Kanaal. Ze blijven nog tot de herst staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.