Home / archiefcentraal / kunststof schaatsbaan in speelparadijs

kunststof schaatsbaan in speelparadijs

Het terrein van de ijsbaan van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg in Deventer is van 28 mei tot en met 8 augustus omgetoverd tot ‘Speelparadijs’. Het Speelparadijs is half overdekt en speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar.

Nieuw dit jaar is de kunststof schaatsbaan. De baan is het resultaat van een samenwerking tussen De Scheg en Global Green Ice BV (leverancier van kunststof schaatsvloeren). Verder is er luchtland van driehonderd vierkante meter (grootste van Europa), een airtrampoline van honderd vierkante meter, een klimtoren met vogelnestschommel, een tobbedansbaan, een buikschuifbaan, voor de jongste kinderen tot 5 jaar een aparte speelhoek en nog veel meer…

Het Speelparadijs is van 28 mei tot en met 25 juni iedere woensdagmiddag geopend van 13.30 tot 17.00 uur en van 30 juni tot en met 8 augustus van maandag tot en met vrijdag van 10.30 tot 17.00 uur. Het tarief voor zowel kinderen als volwassenen bedraagt 3,10 euro. Volwassenen krijgen hiervoor onbeperkt koffie en thee. Voor meer informatie over het Speelparadijs surf naar www.descheg.nl.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.