koninginnedag in heino wel zeer geslaagd

In tegenstelling tot Raalte hebben de Sallanders in Heino wel heel uitbundig Koninginnedag gevierd. Vanaf het middaguur was er in het dorp van alles te doen voor vrijwel alle leeftijden. Een versierde optocht, een modder-volleybaltoernooi, een behendigheidsspel voor kinderen, een clown die creatief met ballonnen in de weer was en meerdere optredens. Klapstuk van de dag was de tv-opname van de Regiotap op stap, dat woensdag in Heino neerstreek.

Speciaal ter gelegenheid van Koninginnedag brachten Willie Oosterhuis en zijn team een bezoek aan Heino voor een spetterende show op de parkeerplaatsen naast Zaal Oortwijn. Honderden mensen kwamen op deze RTV Oost-klassieker af waardoor de stemming er in de feesttent al vanaf het begin goed in zat. Vele artiesten als Dennie Christian, Maaike Jansen, Frank van Etten en natuurlijk Lee Towers maakten hun opkomst door ‘de deure’.

Onze collega’s van NuHeino maakten twee leuke fotoreportages van de vele activiteiten overdag en de optredens van diverse artiesten tijdens de Regiotap op stap.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.