klaasje schrijver biedt dagje gezond genieten

Het is voor Klaasje Schrijver uit Heino allemaal begonnen met het gezondheidsprogramma ‘Weet hoe je eet’. Daarna kwam de huidanalyse op haar pad. En sinds vorige maand is ze gediplomeerd Nordic-wandelbegeleidster. Combineerje die drie, dan kun je op en top een dagje genieten.

Klaasje Schrijver (op de foto links): “Binnen het programma ‘Weet hoe je eet’ begeleid ik mensen die problemen hebben met hun gezondheid. Dat gaat van overgewicht tot ondergewicht, hoge bloeddruk, problemen met de energieverdeling en de bloedsuikerspiegel, noem maar op. Ik heb ook de Dermavisie-cursus gevolgd. Die gaat over huidverzorging in de breedste zin des woords. Ik maak een analyse van de huid, kijk waar de problemen zich bevinden en kom met een verantwoord en weloverwogen programma om bijvoorbeeld veroudering tegen te gaan of zonneschade te verhelpen.”

‘Schoon van binnen, schoon van buiten’ is een slogan die perfect past bij de samenvoeging van beide programma’s. Omdat Klaasje Schrijver zelf fanatiek Nordic-wandelaar is, kwam ze op het idee een derde tak aan haar praktijk toe te voegen. Sinds zaterdag is ze gediplomeerd wandelbegeleidster. “Ik kan nu een compleet pakket lichaamsgezondheid aanbieden. Ik bundel dat allemaal in een ‘dagjegenieten’. Wie de doelgroep is? Als je het over een dagje vertroetelen hebt, dan denk ik aan een geweldige vriendinnendag, zussendag, collegadag, buurvrouwendag of moeder- en dochterdag.”

Hoe de er dag uit ziet? ’s Morgens krijgen de bezoekers een dermavisie. De lunch daarna is gebaseerd op weetwatjeeet. En in de middag is het Nordic-wandelen. “Door de mooie natuur in de omgeving van Heino. En die is hier in overvloed”, aldus Klaasje Schrijver. Ze is te bereiken op 0572-393181, 06-42464451 of via een dagje genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.