kaarten hoftheater begin juni te bestellen

Vaste bezoekers van het Hoftheater in Raalte hebben de digitale programmagids voor het seizoen 2008-2009 in de mailbox gekregen. In een vooruitblik meldden wij begin mei al dat er enkele grote namen zoals Jörgen Raymann, Hans Sibbel, Hans Dorrestijn, Jan Vayne, Jeroen van Merwijk en Seth Gaaikema het Raalter theater zullen betreden. Maar wie nu het volledige programma gadeslaat, ziet dat er nog veel meer leuke artiesten naar Raalte komen.

Het volledige programma voor 2008-2009 is het laatste kunstje van Herman Albers, die zijn taken binnen het Hoftheater na twintig seizoen naast zich neerlegt. “Gelukkig is het Herman weer gelukt om een prachtig programma samen te stellen”, schrijft Jos van den Born, de nieuwe directeur, in het voorwoord. “Herman heeft het samengesteld, ik mag u begroeten. Ik ben er trots op de komende jaren de kartrekker te mogen zijn. Ik hoop u dit jaar vaak te kunnen begroeten.”

Het Hoftheater kent dit jaar wederom een voorinschrijving voor de entreekaartjes. Vanaf maandag 2 juni kunnen alle wensen voor het komende seizoen kenbaar worden gemaakt. Iedereen krijgt zo ruim de tijd om kaartjes aan te vragen voor de verschillende programma’s. Het inschrijfformulier vind je uiteraard in het nieuwe programmaboekje, dat wij voor het gemak maar even online hebben gezet. Uiterlijk dinsdag 5 augustus moeten de voorinschrijving zijn ingeleverd bij de VVV Raalte.

Een greep uit het aanbod van artiesten levert ons naast eerdergenoemde toppers onder andere een U2 Tribute-band, Remko Vrijdag en Micha Molthoff, Jan Jaap van der Wal, Thomas Blug en Band, De Bloeiende Maagden, Stenzel & Kivits, Arie Koomen, Vrouw Holland, het Hanze Orkest, Laurens van Rooyen, Helligen Hendrik, Peter Lusse en Kiki Classen, Rapalje, Pater Moeskroen, Tammy Patiwael Dancers en Djumbo. Theater, toneel, muziek en dans dus, voor ieder wat wils, van jong tot oud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.