iedereen welkom op afscheidsreceptie albers

Voor de afscheidsreceptie van Herman Albers in het Hoftheater in Raalte op vrijdag 23 mei zijn vele uitnodigingen verstuurd. Het bestuur van het Hoftheater kan zich echter voorstellen dat er desondanks nog veel meer belangstellenden zijn die Albers een hand willen drukken, maar die geen uitnodiging hebben ontvangen. Ook zonder uitnodiging ben je op 23 mei dus van harte welkom tussen 15.00 en 17.30 uur in het Hoftheater.

Tijdens die receptie neemt Albers definitief afscheid van het Hoftheater. Per 1 juni zal Jos van der Born, nu nog directeur van het Zinin-theater in Nijverdal, zijn taken als directeur overnemen. “Jos treft een geoliede organisatie aan met veel belangstelling en steun en een gezonde financiële organisatie”, stelt de 61-jarige Albers. “Met zijn aantreden per 1 juni begint een nieuwe periode voor het theater.”

“Was ik twintig jaar jonger, dan had ik het nog graag zelf gedaan”, vervolgt Albers. “Wat ik na 23 mei ga doen? Naast het biljarten heb ik nog vele hobby’s waar ik nu amper nog aan toekom. Ik begin met het opruimen van de schuur en als dat klaar is zal het wel Kerstmis zijn…”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.