Home / archiefcentraal / ida van den enk beste van fotoclub salland

ida van den enk beste van fotoclub salland

‘Prikkeldraad’ is de titel van de winnende foto van de onderlinge fotocompetitie van Fotoclub Salland uit Raalte. De foto is gemaakt door Ida van den Enk, die hiermee voor het eerst in de prijzen valt sinds zij lid is van de vereniging. Ze maakte de foto op een mistige zaterdagochtend in oktober aan de Wissinkweg in Mariënheem.

De foto ’Station Zwolle’ van Martie Leusink werd tweede en Diane Jansen werd met haar foto, getiteld ‘Vroeger’, derde. De juryleden waren afkomstig van het Fotocollectief Nijverdal. In de fotoreportage hieronder zijn de tien beste foto’s uit de hele competitie geplaatst, met dank aan Fotoclub Salland.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.