ian siegal met drie gebroken ribben op renb

De Britse blueszanger Ian Siegal treedt ondanks drie gebroken ribben toch op tijdens Ribs&Blues in Raalte. Siegal kwam vorige week ten val en liep daarbij de vervelende blessure op, maar afgelopen weekend stond hij alweer op het geslaagde ‘Moulin Blues’ in het Limburgse Ospel. Op het podium maakte de Brit er zelfs al een grap over: “Next week I’ll play ribs and blues.”

Rien Wisse van het gezaghebbende bluesblad ‘Block’ was er in Ospel natuurlijk bij. De Almeloër hoorde Ian Siegal de volgende tekst uitspreken: “Last week I fell and I broke three ribs, my doctor said: ‘You can’t sing for a month’. I said: ‘Motherfucker, I’ve got to play Moulin Blues. And look how God is watching over you, because next week I’ll play ribs and blues!’.”

Siegal is tijdens het twaalfde Ribs&Blues Festival op Eerste Pinksterdag op de Domineeskamp in Raalte te horen en te zien. In totaal zullen er elf bluesbands te horen zijn op dit free open air festival. Er worden tussen de 30.000 en 40.000 bezoekers verwacht op het grootste bluesfestival van Noord- en Oost-Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.