herman albers nog een keer in het zonnetje

De ‘Hofnar’ werd daarbij nog even flink in het zonnetje gezet. Zo werd er een afscheidslied ‘Adieu Herman Albers’ gezongen, stonden er verschillende sprekers op het podium en was popstar Maaike aanwezig.

Albers (61) verlaat nu, na meer dan twintig jaar, zijn geliefde Hoftheater. Gisteren was zijn laatste werkdag, waarna hij bedankt werd voor zijn inzet als pionier, drijvende kracht en innovator. Hij kan nu gaan terugkijken op zijn geslaagde jaren. Zijn opvolger is Jos van den Bom die met ingang van 1 juni de nieuwe directeur wordt. Hij is nu nog directeur van het Zinin-theater in Nijverdal. Zijn voornaamste taak is om het Hoftheater uit te bouwen en verder te ontwikkelen tot een professionele cultuurinstelling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.