heino maakt zich op voor vijfde pomp cup

Op sportpark De Kampen in Heino wordt komend weekend (10 en 11 mei) alweer de vijfde editie van het Pomp Cup-toernooi, een internationaal jeugdvoetbaltoernooi, gehouden. De wedstrijden beginnen zaterdag en zondag om 8.30 uur. De laatste wedstrijden op beide dagen zijn rond 17.00 uur afgelopen.

De officiële opening is zaterdag van 12.20 tot 13.00 uur. Aan de Pomp Cup nemen vijftig teams uit verschillende landen deel; jongens en meiden uit Nederland, Duitsland en Denemarken. Het doel van het voetbaltoernooi is het samenbrengen van jongeren uit verschillende culturen. Kijk voor meer informatie op staging2.pompcupheino.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.