heikera met succes langs jubilerend kanaal

“Wandelen vanuit Heino, Cult 2008 rond Raalte… Heikera raakt niet onder de indruk, want er gingen maar liefst 533 fietsers vol goede moed op pad vanaf Zaal Oortwijn in Heino”, aldus Flip Jonkman van fietsclub Heikera. “En al die fietsers hebben zondag een stukje Cult 2008 kunnen meepikken! Een uiterst welkome aanvulling op de prachtige routes die door Willy Smeenk waren uitgezet.”

De verschillende routes van Heikera Recreatief liepen namelijk langs de prachtige kunstwerken, die op en langs het Overijssels Kanaal waren uitgestald. “Mede door de Heikera Recreatief werd Cult 2008 een groot succes”, stelt Jonkman. “Dat zullen we wel vernemen in de media!” Bij deze. En natuurlijk zijn we er weer bij tijdens de Kermis Toer vanuit Lierderholthuis op 6 juli en het Blokje Om op 20 juli vanaf de Veldhoek in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.