haarle toch nog kampioen in vierde klasse

De voetballers van Haarle zijn toch nog kampioen geworden. De ploeg van trainer Tiemo Goudbeek was vanavond, in het ‘matige’ beslissingsduel om de titel in de vierde klasse H, met 1-0 te sterk voor Overwetering. Het winnende doelpunt kwam in de 55e minuut van de voet van Arnon Zwijnenberg.

Het beslissingsduel, dat werd gespeeld op het sportcomplex van Schalkhaar, was noodzakelijk omdat beide ploegen in de competitie met 39 punten gezamenlijk bovenaan waren geëindigd. Door de zege komt Haarle volgend seizoen uit in de derde klasse. Voor trainer Goudbeek een mooi afscheidscadeau, want hij zwaait na de zomer de scepter bij Heino. Overwetering staat, ondanks de tweede plek op de ranglijst, met lege handen en blijft dus gewoon in de vierde klasse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.