gratis expositie lokale kunstenaars dalfsen

De galerie ’t Kunstpunt, gelegen in de Prinsenstraat in Dalfsen, biedt lokale kunstenaars bij toerbeurt ruimte om te exposeren. Het is een initiatief van de stichting Kunst om Dalfsen om zo kunst uit de regio een breder platform te geven. De kunstenaars, die vaak zelf ook aanwezig zijn om toelichting op hun kunst te geven, exposeren hun werk gratis van donderdag tot en met zaterdag.

Deze week is de beurt aan Wilma Wehman, Martje Groothuizen en Esther Thiele. Wehman toont haar kleurrijke schilderijen in verschillende techniekvormen. Ook laat ze twee mozaïektafels zien, een nieuwe tak van kunst in haar brede creatieve arsenaal. Martje Groothuizen exposeert haar beelden van speksteen of serpentijn uit Brazilië. Esther Thiele is deze week aanwezig met voorbeelden van haar grote keramische vaardigheden.

’t Kunstpunt is geopend van donderdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Op vrijdagavond is de galerie ook gratis toegankelijk voor publiek. Kijk voor meer informatie ook eens op op de website van Kunst om Dalfsen.