Home / archiefcentraal / goldwings vestigen zich in luttenberg

goldwings vestigen zich in luttenberg

Het is een drukte van jewelste in Luttenberg. Langzaamaan strijken steeds meer zogeheten Goldwings neer in het kerkdorp. De Goldwing Club Holland houdt van 8 tot en met 12 mei (net als twee jaar terug) namelijk haar ‘Treffen’ in en om manege De Luttenberg.

Een Treffen is een evenement van gelijkgestemde mensen, in dit geval berijders van een Honda Goldwing (motor). In Europa zijn er 22 landen die een Goldwing-club hebben. Velen daarvan organiseren jaarlijks een internationaal Treffen. De Goldwings komen bij elkaar om elkaar te ontmoeten, om leuke tochtjes in het desbetreffende land te rijden, om motoren te bewonderen en om er gewoon eens lekker uit te zijn.

Zondag (Eerste Pinksterdag) staat er voor de Goldwings een grote toertocht op het programma. Hieraan doen honderden motorrijders mee, inclusief zo’n tachtig toerbegeleiders. De start van de tocht is om 13.00 uur, opstellen vanaf 12.00 uur bij de manege. Rond 16.00 uur worden de motoren terug verwacht.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.