goldwings toeren vanmiddag door salland

Als je vandaag een motorrijder tegenkomt die er zichtbaar lol in heeft, de motor prachtig versierd, zelfs de helm glimmend gepoetst heeft, die ook nog eens meerijdt in een sliert van honderden motoren? Dan kijk je vermoedelijk naar een trotste bezitter van een Honda Goldwing. Dit Pinksterweekend zijn ze neergestreken in Luttenberg, bij de manege aan de Looweg, voor hun tweejaarlijkse meeting.

Vandaag staat er een tocht door Salland op het programma. Wie dat mee wil maken? Om 12.00 uur stellen de honderden – dik over de duizend, er zijn maar liefst tachtig begeleiders bij – motoren zich op aan de Looweg in Luttenberg. Dat wordt een fantastisch gezicht. Tegen 16.00 uur zijn ze weer terug in Luttenberg.

Al die motorrijders zijn trouwens goed voor de lokale omzet. Het verhaal gaat dat twee jaar geleden COOP Tingen (de Luttenbergse supermarkt) op de zaterdag voor Pinksteren helemaal uitverkocht was. Dit jaar was Tingen er op berekend en bestelde drie keer zo veel voorraad. Je kon haast de winkel niet meer door op donderdag en vrijdag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.