goed verloop expositie maakt solinger blij

Zo’n tweehonderd bezoekers hebben al een bezoek gebracht aan de expositie van Benne Solinger in boerderij Strunk in Raalte. En dat maakt de kunstenaar tot een tevreden man. “Iedereen is razend enthousiast!”

Afgelopen zaterdag kwamen er zo’n twintig mensen een kijkje nemen, terwijl Solinger bezig was met het openingsschilderij. “Ik kwam echter nauwelijks aan schilderen toe”, vertelt de kunstenaar, “omdat ik meer vertelde over de aanwezige schilderijen en beelden. Hierdoor vergat ik helemaal te schilderen.” Vrijwel iedere aanwezige genoot van de bevlogenheid van Solinger.

Aanstaande zaterdag is Solinger weer aanwezig in Strunk, tussen 14.00 en 15.00 uur. Boerderij Strunk is te vinden aan de Deventerstraat 64 in Raalte. De entree bedraagt één euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.