go ahead eagles komt op bezoek bij rohda

Rohda Raalte neemt donderdag 15 mei op passende wijze afscheid van diverse spelers en trainer Art Langeler die het eerste elftal verlaten. De profs van Go Ahead Eagles komen namelijk op bezoek. De wedstrijd op sportpark Tijenraan in Raalte begint om 19.00 uur. De entree is gratis.

Go Ahead Eagles is dit seizoen als tiende geëindigd in de Jupiler League. Het won echter wel een periodetitel en mocht daarom play-offwedstrijden spelen tegen ADO Den Haag. In de Adelaarshorst in Deventer werd het 1-1 en uit werd er met 3-0 verloren.

Rohda Raalte lukte het niet om te promoveren naar de hoofdklasse en werd uiteindelijk vierde in de eerste klasse E. Trainer Art Langeler vertrekt aan het eind van het seizoen. Hij heeft zich onlangs opgegeven voor de cursus coach betaald voetbal. Naast de trainer nemen nog enkele Rohda-spelers afscheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.