gift van sokkestoppers voor soos heino

Prins Pascal de Eerste van carnavalsvereniging de Sökkestoppers uit Heino heeft vrijdag een bedrag van 250 euro overhandigd aan jongerencentrum ‘de Soos’ in Heino. Het bedrag is het resultaat van het jaarlijkse haringhappen, dat altijd tijdens carnaval wordt gedaan.

De opbrengst van het haringhappen wordt altijd aan een goed doel geschonken. De keuze viel dit jaar op ‘de Soos’ omdat er vanuit de carnavalsvereniging veel respect bestaat voor de wijze waarop de jongeren zelf het onderkomen in De Haere bestieren. Het is een soort steuntje in de rug, helemaal nu de toekomst op de huidige locatie nog onduidelijk is. Als dank voor de gift heeft het bestuur van ‘de Soos’ een schilderij laten maken dat nu op een mooie plaats in het jongerencentrum hangt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.