gevel van de baron in heino kleurt wit

In het centrum van Heino zal de gevel van Café De Baron de komende dagen een opvallende verschijning zijn. Vriendengroep Total Loss Heino siert de voorgevel van het café namelijk met wit landbouwplastic. Dit om flink wat aandacht te vragen voor de door haar georganiseerde thema-avond op zaterdag 24 mei. Dit alles in het kader van ‘Vrienden van De Baron Live’.

‘Vrienden van De Baron Live’ is een kroegencompetitie waarin door zes verschillende teams wordt gestreden om verschillende geldprijzen. Zo valt er met het meest originele onderwerp en de beste aankleding al 200 euro te verdienen. Voor het team dat de meeste omzet tijdens de thema-avond genereert, ligt er zelfs 600 euro in het verschiet.

Het thema van aanstaande zaterdag is ‘Holy shit, wat is het hier wit!’ De avond bij De Baron begint om 20.00 uur en is gratis te bezoeken. De dresscode is uiteraard wit. Voor meer info kijk je op staging2.totallossheino.nl of op staging2.debaronheino.nl. Voor dezelfde competitie organiseerden eerder al de handbaldames van HHZD en de vriendengroep Splint FM een thema-avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.