geef je op voor de stoppelhaene optocht

Van 27 tot en met 31 augustus is het weer zover. Dan staat alweer de 57e editie van Stöppelhaene op het programma. Tientallen vrijwilligers zijn al druk doende om dit feest ook in 2008 tot een groot succes te maken. Ook jij kan daaraan een bijdrage leveren, door bijvoorbeeld deel te nemen aan de grote optocht van praalwagens.

“Deelname aan de optocht, op donderdag 28 augustus, voor praalwagens is vooral ontzettend leuk”, aldus de optochtcommissie. “Niet alleen de deelname, maar ook de voorbereidingen en het samen bouwen aan een praalwagen geeft enorm veel plezier. Het hoeft overigens geen grote wagen te zijn, kwaliteit staat boven kwantiteit!” De praalwagens worden opgedeeld in drie verschillende categorieën. Categorie A voor de ervaren wagenbouwers, categorie B voor de wagens die in ongeveer één maand te bouwen zijn en categorie C voor de kleinere wagens.

Ook dit jaar kunnen er weer loopgroepen meedoen in de optocht. De optochtcommissie van Stöppelhaene streeft ernaar om het aantal loopgroepen uit te breiden. Samen met de deelnemende praalwagens zorgen de loopgroepen voor een kleurrijk geheel, zodat de vele toeschouwers nog meer van de optocht kunnen genieten.

De optochtcommissie vraagt aan de loopgroepen om zich als groep te houden aan de volgende richtlijnen: “Het geheel moet in de optocht passen. Gebruik een onderwerp dat met het boerenleven te maken heeft. En gebruik zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Voor alle groepen geldt dat humor erg gewaardeerd wordt.” Opgeven voor de optocht kan bij Mannie Ogink (0572-362550) of Rein Oosterlaken (0572-356773). Kijk voor meer info op staging2.stoppelhaene.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.