Home / archiefcentraal / gb wenst geldautomaat voor raalte noord

gb wenst geldautomaat voor raalte noord

Raadslid Wim de Hair heeft namens de fractie van Gemeentebelangen (GB) een verzoek ingediend bij de directie van Rabobank Salland. Per brief vraagt De Hair om een geldautomaat voor Raalte Noord.

“Dat is al een langlevende wens van de inwoners in Raalte Noord”, zegt De Hair, die ook van mening is dat een geldautomaat dringend gewenst is en uitstekend past als aanvulling op het voorzieningenaanbod in Raalte Noord. “Aangezien Raalte Noord tot nu toe een wijk van Raalte is zonder veel eigen voorzieningen, en gelet op de toekomstige woningbouwplannen en de toename van het aantal bewoners, is er een duidelijke behoefte aan uitbreiding van het huidige voorzieningenniveau.”

Of de Rabobank ook ingaat op het verzoek van GB is echter nog maar de vraag. Een maandje terug stelde Salland Centraal namelijk een vergelijkbare vraag aan de bank en kreeg toen als antwoord: “De realisatie van een geldautomaat in Raalte Noord is op korte termijn niet aan de orde”, aldus Natasja van de Vlekkert namens Rabobank Salland.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.