fietspad herxen wijhe kun je gerust nemen

Gisteren was er nog een beetje veel wind. Vanmorgen begon het een beetje koud. Maar vanaf nu kunnen de remmen los. Een stukkie fietsen. Onze Man nam gelijk maar even het mooiste fietspad van Salland, het fietspad van Zwolle naar Wijhe over de dijk en onder de dijk langs. Fantastisch.

Maar je kunt nog niet overal fietsen. Ook al staat er op het bordje tussen Herxen en Wijhe dat de hekken opengaan op 1 mei, ze zaten nog dicht. 1 Mei is 1 mei, dus pakte Onze Man de fiets over het hek en vervolgde zijn tocht. Honderd meter moest ie lopen, verder kon je er prima fietsen. Dus wie vandaag of morgen die kant nog op wil (het is een aanrader), je kunt gewoon om de hekken heen en doorfietsen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.