fiets4daagse speciaal voor pax kinderhulp

Fietsen blijft in Nederland mateloos populair, zo merkt ook de organisatie van de Raalter Fiets4Daagse. Verleden jaar stapten maar liefst vijfhonderd liefhebbers op de fiets om te genieten van prachtige routes. Dit jaar organiseert CRT Raalte de vierdaagse van maandag 2 tot en met donderdag 5 juni. Net als voorgaande jaren zijn er routes van twintig en veertig kilometer, die bovendien zeer geschikt zijn om te rijden met een scootmobiel.

Fietsliefhebbers kunnen in de eerste week van juni weer genieten van prachtig, bepijlde fietsroutes door het mooie Salland. Wie uiteindelijk drie van de vier routes voltooit, ontvangt een mooie herinneringsmedaille. Voor wie vier dagen fietsen echter teveel van het goede vindt, is er de mogelijkheid om losse dagkaarten te kopen. De voorverkoop begint op dinsdag 20 mei bij Kruiper Tweewielers en Profile Rudie Assink. De kosten bedragen vijf euro per persoon.

Net als ieder jaar schenkt de organisatie van de Fiets4Daagse ook dit jaar weer vijftig cent per deelnemer aan een goed doel. Voor 2008 is de aandacht getrokken door Pax Kinderhulp, werkgroep IJssel-Vecht. Zij organiseert sinds 1992 vakanties voor kinderen uit het voormalige Joegoslavië. Jaarlijks wordt in juni een groep van veertig kinderen uitgenodigd, waarvan de laatste jaren voornamelijk uit Bosnië. CRT Raalte ondersteunt graag het goede en dankbare werk van de vrijwilligers die zich inzetten voor Pax Kinderhulp. Reden temeer om samen met gezin, buren of vrienden lekker mee te fietsen.

Tijdens de Fiets4Daagse kan er iedere dag tussen 17.30 en 19.00 uur gestart worden bij Pannenkoekenhuis Laurel’s aan de Varkensmarkt 7 in Raalte. Deelname is voor iedereen mogelijk. Jeugd tot en met twaalf jaar betaalt twee euro voor deelname, iedereen ouder dan twaalf jaar moet vijf euro neerleggen. Voor meer info kun je staging2.crtraalte.nl raadplegen of na 18.00 uur bellen met Stefan Westenenk op telefoonnummer 0572-360740.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.