Home / archiefcentraal / feestelijke opening schoolzone luttenberg

feestelijke opening schoolzone luttenberg

Lang is er aan gewerkt, maar toch is ie er gekomen: De allereerste schoolzone in de gemeente Raalte. De zone bevindt zich in het dorp Luttenberg, dat daarmee de primeur heeft. Wethouder Ben Haarman opende de schoolzone vanochtend officieel.

Na de openingshandeling zongen de massaal toegestroomde leerlingen van de Luttenbergse basisschool Esmoreit het schoollied. Daarnaast was er voor alle leerlingen ook nog een heerlijke traktatie. Uiteraard allemaal in het kader van de schoolzone, die voor Luttenberg erg belangrijk is. Over de Butzelaarstraat komt namelijk veel verkeer en voor datzelfde verkeer was het nooit duidelijk dat er een school dichtbij is, want die is vanaf de straat niet direct zichtbaar.

Lees ook

Hulpdienst ook beschikbaar voor vervoer naar vaccinatielocaties

RAALTE – De Algemene Hulpdienst van de gemeente Raalte staat klaar om vervoer te verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.