extra tent moet renb van schaduw voorzien

Het festivalterrein van Ribs&Blues op de Domineeskamp in Raalte krijgt dit jaar voor het eerst een extra tent. Naast de grote rode tent waar doorgaans alle artiesten optreden, heeft de organisatie besloten een tweede tent op het terrein te installeren. In die tent heeft de organisatie een grote bar geplaatst, zodat mensen ook in de schaduw en niet te dicht bij de muziek van het festival kunnen genieten. In deze tent staan namelijk geen optredens gepland.

Inmiddels krijgt het terrein haar vertrouwde festivalgezicht langzaam maar zeker weer terug. Vele vrijwilligers zetten zich deze dagen in om de voorbereidingen op de twaalfde editie van Ribs&Blues op tijd afgerond te krijgen. Het terrein krijgt dit jaar twee hoofdingangen. Eén aan de kant van de Brugstraat en één aan de kant van de Westdorplaan. Het tussenliggende deel van de straat wordt een onderdeel van het festivalterrein, maar kan in geval van calamiteiten vrijgemaakt worden voor hulpdiensten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.