extra ijsjes fris en bier voor ribsenblues

Naast een extra tent voor een beetje meer schaduw, blijft de organisatie van het Ribs&Blues Festival in Raalte bezig met het inspelen op de zomerse weersomstandigheden. Zo zijn inmiddels ook de bestellingen aangepast.

Er zijn onder andere meer koele frisdranken en ijsjes ingeslagen. Verder verwacht bierbrouwerij Dommelsch geen problemen bij het leveren van voldoende bier. Er zal het complete weekeinde genoeg lekker koud pils te koop zijn, zo is vanuit Brabant verzekerd.

Om de verwachte topdrukte aan te kunnen bij de muntverkoop komen er zaterdagavond bij de Raalter Pinkster Party speciale snelkassa’s. Daar is een vast aantal munten met een kleine korting voor gepast geld te koop. Bij deze snelkassa’s staan de bedragen en het aantal munten aangegeven.

Bij de andere gewone kassa’s kunnen zaterdagavond (en zondag en maandag) muntjes (steeds per drie stuks) gekocht worden. Ondanks berichten over stijgende bierprijzen in de horeca verhoogt Ribs&Blues dit jaar de prijzen niet. Drie munten kosten dit pinksterweekeinde net als vorig jaar 5,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.