eigen wiese viert jubileum met eerste cd

Het Raalter vrouwenkoor Eigen Wiese bestaat dit jaar tien jaar. Op zaterdag 17 mei viert zij dat door middel van haar eerste cd-presentatie, tegelijk met de presentatie van het nieuwe logo waarmee Eigen Wiese vanaf dan gaat werken. Liedjes van de eerste cd zullen ’s middags tussen 15.00 en 16.00 uur tijdens een miniconcert worden gezongen op De Plas in Raalte.

Eigen Wiese is ontstaan uit een groep van vijf vrouwen die het tien jaar terug fijn vonden om samen muziek te maken en te zingen. Na een half jaar werd in april 1998 campagne gevoerd om meer vrouwen mee te laten zingen. Dat pakte goed uit, want het koor groeide snel uit en kent momenteel al 45 leden.

Maximaal vijftig vrouwen kunnen meezingen, dus er zijn nog enkele plekken vrij. Wie ook zin heeft om mee te doen kan zich aanmelden per e-mail aan eigenwiese@eigenwiese.nl of op telefoonnummer 0572-353357.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.