duikers leggen kunstwerken op hun plaats

Voor de inrichting van de expositie van Kunstkring Raalte tijdens Cult 2008 – dus in het Overijssels Kanaal – moest de hulp worden ingeroepen van wel heel bijzondere inrichters, namelijk de duikers Marcel en Paul.

Kleumend van de nattigheid en kou woonde een aantal leden van de Kunstkring de inrichting van hun expositie bij. Ze zorgden meteen ook voor overzichtelijke staplaatsen voor het publiek, door hier en daar openingen in het riet te maken.

Annemarie Eijsvogels van de Kunstkring: “Gelukkig kwam na regen ook nu de zonneschijn! De zonnige zondag maakte alles weer goed en zo kon er volop genoten worden van de prachtige kunstwerken in het water. Door de weerspiegelingen in het water zijn de werken dubbel zo mooi!”

Voor wie ze nog niet gezien heeft: Al die kunstwerken blijven nog een hele tijd in het water liggen. Het kanaal is per slot van rekening een heel jaar lang 150 jaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.