dorpskern heeten nog steeds grote zandbak

Het centrum van Heeten is nog altijd een grote zandbak, maar toch vordert het al aardig met de grootscheepse herinrichting van de dorpskern. De totale reconstructie moet omstreeks september helemaal afgerond zijn. Momenteel wordt er gewerkt aan het zuidelijke deel van de Dorpsstraat, waardoor de dorpskern met kruispunt Bosgoed nog enige tijd blijft afgesloten voor het doorgaande verkeer.

In het zuidelijke deel van de Dorpsstraat, vanaf de Hademansstraat en de kruising, wordt de riolering vervangen. Tevens krijgt de kruising ook eindelijk weer bestrating. Ook worden er fietsstroken aangebracht en komen er enkele nieuwe parkeerplaatsen. Tot die tijd is het nog even genieten van de grote chaos, want dat levert ook prachtige plaatjes op. Met dank aan onze vaste fotografe Annet van Raalten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.