donderdag geen post bezorgd in overijssel

Bewoners in Overijssel die morgen belangrijke poststukken in de brievenbus verwachten kunnen lang wachten. In heel de provincie wordt donderdag namelijk geen post bezorgd door een staking in de sorteercentra van TNT, zo meldt RTV Oost. Vakbonden en de directie van TNT kunnen het nog steeds niet eens worden over een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst.

De vakbonden vragen bij de cao-onderhandelingen om een loonsverhoging van 3,5 procent. De directie van de posterijen weigert vooralsnog verder te gaan dan drie procent. De staking in de sorteercentra duurt dertig uur. Woensdag wordt om 18.00 uur het werk neergelegd en is er een stakingsbijeenkomst in het postsorteercentrum in Zwolle. Rouwkaarten en medische post worden tijdens de staking wel verwerkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.