derde editie van lemelerveld smaakt goed

De stichting Olé organiseert zondag 8 juni alweer de derde editie van ‘Lemelerveld smaakt goed’. Het Kroonplein in Lemelerveld wordt die dag omgebouwd tot één groot gezellig terras en de kraampjes worden bemand door Lemelerveldse ondernemers, die belangstellenden de gelegenheid geven om te proeven van allerlei lekkere hapjes. Olé zorgt voor muziek en drankjes.

Voor de kinderen is er een speciaal ‘kidspodium’, met een kindershow, schminkcorner, goochelaar en springkussens. Alle kinderen van de lemelerveldse basisscholen worden opgeroepen om op een A4’tje hun mooiste vakantieherinnering te knutselen. Natuurlijk zijn hier leuke prijzen aan verbonden. Alle deelnemers krijgen bij het inleveren van het kunstwerk in ieder geval een gratis ijsje!

Verder staat ook de fietstocht – vorig jaar een schot in de roos – weer op het programma. Het feest op het Kroonplein begint om 14.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De entree is gratis, mede dankzij een bijdrage van de Rabobank Vaart en Vechtstreek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.