de ooievaar strijkt neer bij bosgoed in heeten

Remco en Carmen Dufour zijn op dit moment heel erg gelukkig, dat kan haast niet anders. Zij hebben namelijk een kind gekregen. Het is een meisje geworden en ze noemen haar Danique. Wij van Salland Centraal feliciteren de trotse ouders.

Remco mag gerust een bekende Heetenaar worden genoemd. Hij is namelijk uitbater van het Café Restaurant Bosgoed midden in het centrum van Heeten. En daar ziet het er nu heel mooi uit, zoals op de foto’s te zien is. Overigens vindt Salland Centraal het altijd leuk als er geboorteberichten op worden gestuurd, dus zijn we benieuwd waar de ooievaar de volgende keer neer gaat strijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.