dalfsen plaatst twee nieuwe hondentoiletten

Dalfsen is twee hondentoiletten rijker, en wel nabij de Bellingerweer en bij de GernerMarke ter hoogte van de rotonde met de Langkamp. De toiletten zijn een soort van zuiltjes waar de hondenpoep ingegooid kan worden. Het wordt verwacht dat iedere hondenbezitter bij het uitlaten van de hond voortaan een schepje meeneemt, en daarna de poep in de toiletten deponeert. De klep is gemakkelijk te openen met een voetpedaal.

Een aantal jaar geleden zijn er in Nieuwleusen ook al soortgelijke hondentoiletten geplaatst en de ervaring is dat er heel goed gebruik van wordt gemaakt. De gemeente Dalfsen heeft daarop besloten om meerdere toiletten te plaatsen in onder andere Lemelerveld, Nieuwleusen en Dalfsen. De precieze plaats van de nieuwe toiletten staat nog niet vast. Bij positieve reacties heeft de gemeente meerdere toiletplaatsen in de planning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.